Over mij

Over mij

Sofie Verheijen

Studio Soof is een beginnende ontwerp studio van Sofie Verheijen. Sofie is in 2012 afgestudeerd aan de opleiding Industrieel product ontwerpen te Den Haag. Deze studie was een logische stap voor haar want vanaf jongs af aan was ze aan het knutselen in het atelier van haar vader. Wat begon met knutselen is uitgegroeid tot op professioneel niveau een kwalitatief, mooi vormgegeven product te ontwikkelen.

De drang om haar eigen producten te ontwerpen en te produceren begon al tijdens haar studie. Haar hoofd stroomde over met ideeën maar niet alles kon gerealiseerd worden in het tijdsbestek, de middelen waren niet voor handen of er was simpelweg geen geld voor. Nu is het tijd om veel van haar ideeën wél uit te werken tot echte producten.

Sofie is ingenieur maar haar passie voor vormgeving zal altijd de overhand hebben in haar ontwerpen. Natuurlijk worden deze producten met zorg en liefde uitgewerkt tot een kwalitatief goed werkend product. Sofie streeft ernaar om producten te maken die mensen óók nog willen hebben als ze het functionele product al hebben.

Studio Soof maakt producten van materialen met een pure uitstraling voor een betaalbare prijs. Niet alleen leuk om zelf te hebben maar ook een goed cadeau voor iemand anders!

 

Over mijOver mij 1Sofie - Over mij 3